Reviews from Delicious Sushi Almelo

Recent reviews

5.0
Ramona
Today

Goede kwaliteit er mag alleen iets meer met de smaak gespeeld worden door bijvoorbeeld balsamico etc

Poelman
22 May 2022

Toppie

Karen
5 May 2022

Ik vond de sushi met gefrituurde garnaal heerlijk maar voor de kinderen mocht er iets minder cayennepeper of pittigheid op.

Cathy
4 May 2022
Van Dijk
1 May 2022

Ik vind als ik betaal voor unagi paling en de paling moet zoeken wel erg jammer.

TB
1 May 2022

Perfect, exact op het afgesproken tijdstip voor de deur. Sushi zoals gewend zeer goed. Voldoende gember, wasabi en soja!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hendrik
28 April 2022

Top kwaliteit geleverd weer. Vriendelijk ontvangen tijdens het afhalen. Zeker een 10 waard!

Acelya
27 April 2022
Yvonne
25 April 2022

Crunch box besteld. Heerlijk gegeten!

Eva
25 April 2022

Eigenlijk viel het nooit tegen tot vandaag. De avocado was bruin en de rijst was erg droog Waardoor de sushi uit elkaar viel en waren vega en niet vega in dezelfde box gepropt. Niet prettig voor de vegetariërs Jammer dit want het was echt altijd goed. Blijkbaar zorgt drukte voor afraffelen 😟

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeffrey De vries
18 April 2022

Wederom geweldig genoten van heerlijke sushi kwaliteit voor een redelijke prijs.

Ellie
7 April 2022

Lekker!

Bert Hanekamp
7 April 2022
Tom
4 April 2022

Geen wasabi en gember en minimale hoeveelheid soja. Sushi zelf was wederom goed

Anita
3 April 2022

Echt lekker

Jannes
27 March 2022

Top kwaliteit!

Anita
25 March 2022

Aangenaam verast

Wok
18 March 2022

Lekkerste wokkie ! Goeie Dessert’s

Annet
18 March 2022

Top zoals altijd! 😍

Ajia
14 March 2022

Heel snel, lekker en ziet mooi eruit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

arman
14 March 2022

top zoals altijd heerlijke wok met garnalen gehad echt favoriet.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Malisha
14 March 2022

Heerlijk sushi, en het ziet er prachtig uit. Een feestje voor het oog. Ook heb ik nog niet eerder zulke lekkere gefrituurde garnalen gegeten :) Veel keuze, zelfs paling. We gaan dit zeker herhalen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Veldhuis
12 March 2022

De sushi smaakt altijd lekker!!!

Annette De vogel
12 March 2022
Anita de Vries
7 March 2022

Zeer tevreden, was erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petra
3 March 2022

Super lekker !

arman
3 March 2022

Altijd heerlijke wok met garnalen, top. Blijf altijd deze eten

Monique
20 February 2022

De bezorger was stipt op tijd met de bestelling. Het was heerlijk, heb gesmuld 😁

Anne
18 February 2022

Heerlijke en goedgevulde poké bowl!

Linda
17 February 2022

Heerlijke verse sushi en goed op smaak. Erg leuk dat jullie nu een kids box hebben met een leuke verassing. Ik had een heel blij kind. Vriendelijke bezorger en keurig op de afgesproken tijd.

S
3 February 2022

Lekker en snel

Anoniem
3 February 2022

Lekkere sushi, alleen gaat mijn voorkeur uit na traditioneel Japanse sushi die helaas niet te vinden is in Nederland

Floris
28 January 2022

Zoals altijd vers, lekker en snel bezorgd!

Horst
28 January 2022

Vaker hier besteld. Normaal altijd erg lekker. Nu vooral veel avocado, rettich en ei. De sushi met vis waren er erg weinig en de stukjes vis er in erg klein. Voor iets meer dan €90 eten gekocht. Dan wil ik royaal vis en garnaal etc. Dit viel echt erg tegen.

Cristel
28 January 2022

Sushi was erg lekker en snel bezorgd. Complimenten.

Peter
24 January 2022

Uitmuntende kwaliteit en op tijd klaar voor afhaal! Zal hier zeker vaker bestellen

B.
22 January 2022

Super kwaliteit. Nog nooit tegengevallen.

N. Bouhekan
21 January 2022
Good
20 January 2022

Fresh Sushi!

Frans
16 January 2022

Lekker verse sushi! Bezorging op tijd👍🏼

Best Sushi
16 January 2022

Ongelooflijk lekker & vers !! Snelle bezorging 🛵

Koster
9 January 2022
Marrel
8 January 2022
HW
7 January 2022

Perfect. Geen enkel min puntje.

Pieter
6 January 2022

Supper vers en heerlijk ga zo door 👍🏻

Tim
5 January 2022

Kwaliteit! En heerlijke Sushi. Hier gaan we vaker bestellen!

C.Scholten
5 January 2022

Super lekkere sushi. Aardige bezorger. Het is elke keer weer heerlijk en de schaal met 64 sushi is elke keer weer anders waardoor het altijd een verassing is wat je krijgt. Ik blijf hier zeker bestellen. Top kwaliteit en heerlijk vers!

JM
3 January 2022

Op tijd en zeer lekker echt vers! Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mike
2 January 2021

Fantastisch!! Vlotte bezorging ook ,zeker een aanrader

Faessen Hans
31 December 2021

Was weer lekker. Alleen Bestelljng op donderdag geplaatst voor vrijdag. Toen stond nog als vrijdagactie op de site de gratis sushirol bij bestelling vanaf 25€ vermeld. Echter niet gekregen op vrijdag.

Carol Ghazarian
30 December 2021

Lekkerste Sushi van Almelo!!

gideon groos
26 December 2021

Heerlijk op 2de kerstdag genieten van verse sushi! Kids blij.....wij blij! Goed gedaan ondanks de drukte met deze dagen.

Groothuis
25 December 2021
Gijs
25 December 2021
Ineke van Loon
20 December 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeffrey De vries
20 December 2021

Heerlijk gegeten niets op aan te merken

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Brinkman
19 December 2021

Smaakte goed, ziet er netjes uit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicole
18 December 2021

Was weer lekker! Kan het niet vaak bestellen dus een echte traktatie

Mushu
17 December 2021

super lekker! en altijd leuk die vrijdagactie, een extra rol TOP Sushi

R. van der Laan
15 December 2021

Heerlijke Sushi, heel vers en smakelijk.

Lia
5 December 2021

Iedereen was happy

JenS van den Bosch
4 December 2021

Alles volgens bestelling, keurig op tijd geleverd en (het belangrijkst) heerlijk!

Carin
3 December 2021

Heerlijke sushi, perfecte bezorging (op de minuut af).

Overbeek
28 November 2021
Maartje
28 November 2021
E.T.Brinkman
26 November 2021

Zag er netjes uit, smaakte ook prima. Gelukkig geen overdreven extra mayonaise of andere sauzen. Tot nu toe voor mij de beste sushi van Almelo.

Kaan Kirtil
26 November 2021

Ik had veel zin in tonijn. Gisteren een tonijn box besteld en het smaakte heerlijk! Sushi zoals het hoort

Simone Freriksen
26 November 2021

Stond klaar toen ik het kwam ophalen en smaakte heerlijk.

Bert Stopel
21 November 2021
Peeze
21 November 2021
Nicole
21 November 2021
MN
14 November 2021
Anoniemie
10 November 2021

Beste Sushi van Almelo!

Peter
6 November 2021

Redelijke sushi. Ik ken beter. Bezorging was erg prima

Jet
5 November 2021

Was weer lekker

Jeffrey De vries
1 November 2021

Heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

GB
1 November 2021

Zoals gewoonlijk heerlijk. Voir mij mogen de garnalen iets langer gebakken worden, maar dat is persoonlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

William vd Veen
31 October 2021

Goed eten, nette bezorging

Bernardus Frederick
28 October 2021

Super lekker eten weer, snelle bezorging! Het kan allemaal niet beter. Zeer tevreden vanaf dag 1, ga zo door!

N. Pot
27 October 2021

Delicious Wok besteld en heerlijk gegeten. Snelle bezorging en goede kwaliteit, ga zo door!

Susan
24 October 2021

Heerlijke sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniempje
23 October 2021
L
21 October 2021

For me is the best sushi in town! 👌😋

Veldhuis
20 October 2021

En wederom smaakte het weer heerlijk!

Mushu
20 October 2021
Erik
18 October 2021

Heerlijke sushi, prima kwaliteit. Uiteindelijk toch zelf opgehaald omdat dat wat sneller was, dus bezorgen kan ik eigenlijk niet beoordelen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bastianne Neeleman
17 October 2021

Het was weer fantastisch

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Familie Kuipers
17 October 2021

Echt geweldig lekkere sushi!!!

Monique
17 October 2021

Veel dingen vielen uit elkaar smaakte oke. Zeewier om sushi vond ik taai

Maartje
9 October 2021
Lies Bakker
9 October 2021

Met elke uitbreiding van de menukaart wordt er er weer een stukje kwaliteit toegevoegd‼️

Henk
7 October 2021

Sushi van topkwaliteit, stond klaar op afgesproken tijdstip! Vriendelijk personeel en zoals altijd genieten!

Sjors
3 October 2021

Lekker hoor!

Aksit
3 October 2021

Snel bezorgd en de boontjes waren nog super warm. De sushi was heerlijk, as always! Bedankt maar weer voor deze heerlijke maaltijd!

Bastianne
3 October 2021

Erg lekkere sushi. Vriendelijke eigenaar.

Linda
2 October 2021

Lekkere verse sushi. Op de gevraagde tijd geleverd. Nette bezorger.

Kesler
1 October 2021

Uitstekend! Heerlijk.

Nina en irka
26 September 2021
Annette de vogel
26 September 2021
Jürgen
25 September 2021

Jammer dat jullie warme en koude sushi bij elkaar in 1 bakje doen.

Reaction from Delicious Sushi

wij vinden het wel vreemd dat u over een warme roll heeft wat u niet heeft besteld!

Bernard
22 September 2021

Lekkerste wokkie!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
16 September 2021

Top!!!

Annette de Vogel
16 September 2021

Heerlijk

Peter
5 September 2021

Heerlijke sushi! Echt een aanrader... Zit er erg verzorgd uit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roos
4 September 2021
Henki
4 September 2021
M
29 August 2021
Wouter
28 August 2021

Ontzettend lekkere wok gehad, met lekker verse groenten!!! Vriendelijke personeel

Lies Bakker
23 August 2021

Delicious, top-kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Manuela
20 August 2021

Exact op verwachte levertijd geleverd. Heerlijke sushi. Goed verpakt. Ruim voldoende stokjes, saus, wasabi en gember. Leuk dat er een extra bij zat voor mijn verjaardag!

Rumeijsa
19 August 2021
Bert Hanekamp
19 August 2021
Joyce
18 August 2021

De smaak was een beetje saai hetzelfde mocht iets meer smaak in zitten verder was het super.

Martine
11 August 2021

Heerlijk en netjes op tijd.

Jessica
7 August 2021

Sushi was goed, bezorging ook heel goed en op tijd zoals afgesproken. Goede prijs/kwaliteit. Wij gaan zéker vaker bestellen!

Bianca Belksma
7 August 2021

Voor de tweede keer besteld,super lekker. Alleen de zalm met roomkaas was heel los gedraaid, kon het niet heel houden maar de smaak was er niet minder om.

Anoniem
6 August 2021

De bezorging was wat aan de late kant, maar dat viel in het niet bij de kwaliteit van het eten! Wel 1 puntje van aandacht: onze gyoza's zaten in 1 zakje. We hadden 3x kip en 3x garnaal besteld. De verschillen tussen deze 2 is moeilijk te zien. Nu maakt het ons niet zo heel veel uit of de kip de garnaal raakt, maar iemand met een allergie kan er meer moeite mee hebben. Het kan geen kwaad om in dit geval te investeren in een extra zakje. Ondanks dit, ontzettend heerlijk gegeten!

Dion
6 August 2021

Het eten smaakte goed! Bij de bestelling aangegeven dat het eten er om 18:00 uur moest zijn en de bezorger was er precies om 18:00 uur.

Paridon van der Veen
6 August 2021

Heerlijk gegeten weer! Vers en mooi gevarieerd, top bezorging!

Tb
5 August 2021

Te vroeg! :) Smaakte wederom goed!

Jeff
1 August 2021

Altijd vers & lekkere sushi! Goed optijd bezorgd, aanrader!

Karin Zandbergen
30 July 2021

Perfecte bezorging en HEERLIJK gegeten. ZEKER voor herhaling vatbaar !!!!

Rumeysa
27 July 2021
Robert
26 July 2021

Was heerlijk bedankt!

Bert
23 July 2021

We hadden een kadobon gekregen om te besteden bij delicioussushi. Online besteld en afgehaald. Bij aankomst bleek het een super nette en schone zaak te zijn waar de sushi ter plekke bereid werd. Het overtrof ruimschoots onze verwachtingen!!! Superlekker en vers! Ik kan dan ook deze zaak bij iedereen aanbevelen. En we komen zeker terug!

Reaction from Delicious Sushi

Bedankt Team delicioussushi👍🏼🙂

GrEeT
22 July 2021

Lekker, alleen de zalm schaal vonden we de zalm in zeewier de zalm erg karig erin en smaakloos.

E.T Brinkman
19 July 2021

Hier voor de eerste keer iets besteld, en is goed bevallen, ik kom vast wel vaker.

van Straaten
18 July 2021

Lekkere sushi gehad, lekker gevarieerd. Bezorgd binnen het uur. Enige min punt is dat de sushi niet echt koud was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Emiel
12 July 2021

Top kwaliteit!

GrEeT
10 July 2021

Vers, heerlijk en snel bezorgd, voor herhaling vatbaar

Melissa
9 July 2021

Crunch box blijft mijn favoriete 😋👌

NN
7 July 2021

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en lekker. Voor herhaling vatbaar !

Kuilder
5 July 2021

Heerlijke verse Sushi.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk
4 July 2021

Ik had nog zo aangegeven waar de voordeur is en nog stond de bezorger bij de buren…

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maatman
3 July 2021

Heerlijke producten voor een goede prijs! Bestellen hier zeker vaker

Romy
2 July 2021

Sowieso best in town 👌👌

Kim
27 June 2021

Bezorging was een half uur eerder dus prima. Echter had ik het liever later gehad en de sushi koud en eetbaar.. helaas nooit weer een bestelling hier en voor €30 euro weggegooid

N. Fraay - Krol
27 June 2021

Weer heerlijke sushi gegeten. Vers, en de dingen die warm moest zijn waren warm. Bezorging was stipt op het afgesproken tijd. Vriendelijk bezorger. Bedankt

Lieke
26 June 2021

Delicious Sushi (chef choice) heeft goed gesmaakt! Top 👌🏼

Linda
25 June 2021
Martine
25 June 2021

Bestel hier met enige regelmaat. Altijd prima sushi, goede service en snelle bezorging. Heel fijn dat de app vernieuwd is, veel overzichtelijker

Tom
21 June 2021

Wasabi en gember vergeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Greetje Vrielink
21 June 2021
Edward
21 June 2021

Heerlijk als altijd. En snel, zoals altijd. Wij blijven terugkomen als klant.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eva
21 June 2021

Echt fantastisch. Elke keer weer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Veldhuis
20 June 2021

Altijd super lekker!! Echt genieten!!

S.
19 June 2021
Mariska
18 June 2021

De kids en wij hebben genoten het was heerlijk

T. P. Uitslag-van Lingen
18 June 2021

Ben altijd tevreden geweest met jullie maaltijden/sushi/tempura. Keep up the good work.

CG
13 June 2021

Heerlijke sushi en mooi optijd bezorgd. Netjes verpakt, warme dingen in folie waardoor het ook echt lekker warm was. Vriendelijke bezorger. Ga hier zeker vaker bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Greta
13 June 2021
Lies Bakker
12 June 2021

Wat was het weer verrukkelijk! De vernieuwde website ziet er prachtig uit en voor het eerst een toetje genoten dat heerlijk was: complimenten en dank-jullie-wel!!!

Maickel
9 June 2021

Het was weer top !

Henmoni
6 June 2021
MMN
5 June 2021

Altijd een top service, maar nog belangrijker; heerlijk en vers eten! Kwaliteit.... Echt een aanrader dus!

zara
4 June 2021

Buitengewoon smakelijk en perfect, een absolute aanrader

Lp
4 June 2021

De zaak zag er schoon en netjes uit. Eten was lekker. De volgende keer zal de kok de opmerkingen bij een bestelling denk ik wel lezen. Deze keer had hij die niet gezien.

Marco
4 June 2021
Mushu
3 June 2021

lekkerrrrrr!!!

Petra Tukker
3 June 2021

Onlangs hebben wij een Wok maaltijd besteld voor 3 personen. Heerlijk!! Goede, verse groenten en de bezorging was op de gewenste tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

N Pot
29 May 2021

Wat een heerlijke sushi! Echt genoten. Bezorging super en op de afgesproken tijd.

Lien
28 May 2021

Erg lekker weer ! En nog warm toen het bij ons op tafel stond,iets wat wij ook belangrijk vinden.

Eva
27 May 2021

Echt super!

Maaike
24 May 2021

Lekker lekker!! Alles was super vers en de warme gerechten goed heet! Bezorger was op tijd! Tot de volgende keer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Siham
23 May 2021

Heerlijke sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Elske
23 May 2021
Sushi lover
23 May 2021

Was weer heerlijk.

Moelard
22 May 2021

Heel goed! Lekker, goed verzorgd. Keuze van de chef!

ND Niehof
21 May 2021

Lange tijd geleden dat ik zo lekkere sushi heb gegeten, het was heerlijk. Aanrader... ik ga beslist nog een keer bestellen.

Brim
21 May 2021

Heel lekker, volgende keer weer hier naar toe.

Young
20 May 2021

Top zoals altijd

Linda Kranenborg
15 May 2021
Sabine
14 May 2021

Heerlijk, vers, snel geleverd, vriendelijke bezorging.

Marco
14 May 2021
Richard Jeunink
14 May 2021

We hebben beide een wokbox besteld en het was heerlijk. Gaan we vaker doen

Diana
13 May 2021
Sandrina
9 May 2021

Het was top! Bedankt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Borgerink
8 May 2021

De gebakken bami was heel lekker, gaan we zeker vaker bestellen. De sushi helaas niet. De rijst smaakte niet goed, krabrol erg zout en de garnaal scherp. Daarnaast was de pulled chicken erg droog. Viel zwaar tegen

Miriam Timmerman
8 May 2021

Weer erg lekker

Monique Wind
7 May 2021

Het was weer heerlijk en goed gevuld. Alleen zat er geen sojasaus bij dat was dan weer jammer.

Samantha
6 May 2021

Goed op de aangevraagde tijd en smaakte heel goed. De onpersoonlijkheid zal door de corona komen maar verder een echte aanrader

Walter
2 May 2021

Erg lekkere Sushi. Op de afgesproken tijd klaar. Gaan we nog een keer doen!

Martine
2 May 2021
Lies Bakker
1 May 2021

Vorige keer kreeg ik een kortingscode: SPBQP73R op 16 april vanwege volle spaarkaart. Bij betaling zag ik geen optie om de code te gebruiken. De code is gekoppeld aan mijn e-mail, maar zie hem niet automatisch gebruikt. Krijg bij deze bestelling bericht dat ik 3 spaarpunten heb. Hoe zit dat nou? Wat doe ik fout!? Overigens: het was weer verrukkelijk, BEST SUSHI IN TOWN‼️😘

Sander Kuipers
30 April 2021

Super lekkere sushi en thuisbezorgd op mijn verjaardag 🎈 Dik voor elkaar! Tot snel.

Marcel
29 April 2021

Heerlijk !!!

Luc
29 April 2021
Anne
28 April 2021

Heerlijke poke bowl zalm/ tonijn gehad. Er zat een ruime hoeveelheid aan toppings op. We zijn vrij grote eters en iets meer rijst was voor ons niet verkeerd geweest.

Manon S
27 April 2021

Heerlijk gegeten!

Loes
27 April 2021
Maartje
27 April 2021
Kenneth
27 April 2021

Heerlijk zoals we gewend zijn! Super vriendelijke mensen, we bestellen hier Hee graag!

Meyer
27 April 2021

Heerlijke sushi. Echt een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

anoniem
27 April 2021

Eten was koud en het was een rommeltje in de plastic zakjes

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tanja
27 April 2021

Heerlijk en vers niks op aan te merken👍🏼👍🏼👍🏼 Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ing
27 April 2021

Niet lekker, smaalloos zowel sushi als noedels en bami.

Rob
26 April 2021
Marco
26 April 2021
Tjeu
21 April 2021
Hans Siegersma
18 April 2021

Heerlijke sushi, je kan proeven dat het a la minute klaar wordt gemaakt en geen koelkast sushi is die de hele dag in een vitrine zit. Wij hadden ook een wokbox met zwarte peper saus en deze was ook verrukkelijk. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Lies Bakker
17 April 2021

Mimi vond jullie Sushi van gisteren vandaag nog steeds verrukkelijk‼️😘👍🏻🤩

Joost
17 April 2021

Heerlijke sushi en nette levering. Krokante kip is onverwachts mijn favoriet geworden!

Ron en Angela
17 April 2021

Heerlijk!!!

Claudia
17 April 2021

Beste sushi in Almelo!

Rtenh
16 April 2021

De sushi was erg lekker. Vooral de cruncy rol met avocado en garnaal was onze favoriet. Zeker voor herhaling vatbaar. Vriendelijk personeel

John Bout
14 April 2021

Goed verzorgd en lekker gegeten

Emiel
12 April 2021

Top smaakvolle sushi en geweldige presentatie! Ze maken de warme snacks pas warm wanneer je in de zaak bent om af te halen. Dat is echt een top service! 😍 hier ga ik vaker bestellen!

Bob
12 April 2021
Stel
11 April 2021

Heerlijk! Super vers ....en heel smakelijk. En keurig en netjes bezorgd . Top bedrijf

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

George
11 April 2021

Heerlijke sushi!! Lekker vers en mooi ingepakt! Wok is ook echt een aanrader!! Top en vers eten !

Lien
11 April 2021

Heerlijke sushi. Jammer dat het op was.

Gert
11 April 2021

Kwaliteit, prijs en tijd . Alles klopte👍

Nienke Turenhout
11 April 2021

Was heerlijk!

MMM
8 April 2021

Zoals altijd; super lekker, kwaliteit en vers! Snelle bezorging en uitstekende service! Keep going! :)

Marijke
7 April 2021

Super lekkere sushi en prima service. We komen zeker terug!

Kenneth
4 April 2021

De koks weten gewoon wat ik lekker vind! Als ik dan een chef choice bestel, doen ze hun uiterste best om daarop in te spelen!! Geweldig team, geweldige sushi!!

Edwin Veneman
3 April 2021

Het was weer heerlijk! Echt top! Dank je wel

Floris
3 April 2021

Hardstikke lekker. Kwaliteit is top. Daardoor ook iets duurder maar dat is het absoluut waard. Verfijnde sushi.

A B
3 April 2021

Super lekker zoals altijd!!

Marloes
2 April 2021

Goede en lekkere sushi

Lies Bakker
28 March 2021

Alweer verrukkelijk gegeten: kraakvers en superieur van smaak!!! Heel hartelijk bedankt, Under ‼️👍🏻👌🏼

Karin
27 March 2021

Heerlijke sushi, goede prijs en op tijd geleverd, top!

Levy
26 March 2021

Super snelle bezorging en heerlijke sushi 🍣

Tb
26 March 2021

Heerlijk. De soja en gember was gezien de hoeveelheid sushi vrij weinig.

Annette
25 March 2021

Heerlijk

Kenneth
21 March 2021

Heerlijk als altijd! Bij de keuze van de chef zat één met avocado, wow!!

Marc
20 March 2021

Heerlijke sushi, vers en met veel zorg bereid. De sushi box die we vandaag bestelden smaakte heerlijk. Ik en mijn vrouw zijn bij veel sushi restaurants geweest. Maar nergens is de sushi zo lekker als hier! Personeel is ook heel vriendelijk en erg duur vinden we het ook niet.

Thierry
20 March 2021

Wat een ongelooflijke lekkere wokkie! Voor het eerst besteld hier en we zijn aangenaam verrast! Lekker en snel👍🏼

Lies Bakker
20 March 2021

Snel bezorgd dus goed heet en als altijd supervers en verrukkelijk‼️👍🏻👌🏼👏🤩🙏🏻

Pi
18 March 2021

Niet geheel tevreden. Tonijn en zalm was niet gesneden. Daarbij moest ik extra betalen voor betalen via ideal. Zeker tegenwoordig is dat een standaard, gratis, betaalwijze en coronaproof!

Lies Bakker
14 March 2021

Kwaliteit als gewoonlijk TOP!!! Verrukkelijk lekker heet afgeleverd:SUPER!!!

Am
14 March 2021

Smaakte super goed en zelfs veel eerder geleverd dan de verwachte tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sanne
14 March 2021

Zeer snel bezorgd, heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M egberink
12 March 2021

Het was gewoon goed

Yasariye Kurt
11 March 2021

Top personeel, kwaliteit en service!

Franc en Alisa
11 March 2021
B.A. Sies
11 March 2021

Uitstekende kwaliteit en perfecte bezorging.

Rene
8 March 2021
Chantal
8 March 2021

Wij hebben nu 2 keer besteld bij Delicious en ze hebben lekkere sushi. Ook kun je hier wat aparte sushi bestellen :)

L.
7 March 2021
Wouter
7 March 2021

Smaakte allemaal wel goed alleen inplaats van de beefrol zat er een kiprol in de box.

Soraya
7 March 2021

Het was heerlijk vers en we konden het afhalen op de afgesproken tijd. Zeker een aanrader

Gekopsushi
7 March 2021
Bjorn
7 March 2021

Was weer top 👌 snel geleverd en weer heerlijk genoten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Manon
7 March 2021

Heerlijke sushi. Vriendelijk personeel, op tijd bezorgd. Kortom een echte aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda Kranenborg
7 March 2021

Top sushi en snel bezorgd ondanks dat het zo druk was. Dankjewel!

Maaike
7 March 2021

Zeer tevreden! Bestelling was op tijd! Het eten was lekker vers en goed van smaak! Zeker een aanrader!!

Bokhove
6 March 2021

Heerlijke wok besteld met garnalen en kip wat een smaaksensatie! Lekker warm bij bezorging! Bedankt

Maartje
5 March 2021

Heerlijke sushi! Vers gemaakt en veel, zeker vaker bestellen hier

Demi
5 March 2021
Judith
4 March 2021

Heerlijk gegeten!!

Leus
3 March 2021

Goede kwaliteit sushi’s bezorging op tijd. Wij waren zeer tevreden. Tot de volgende keer.

Saskia ruiter
3 March 2021

Eerste keer besteld bij delicioussushi! Ontzettend lekkere en verse sushi’s. En de sojabonen waren lekker warm.

Eef
1 March 2021

Het was heerlijk en de warme gerechten esren goed warm. Prijs t.o.v. kwaliteit is uitstekend! Ga zo door.

Najsnarf
28 February 2021

Kwaliteit was ok. Saus erg zout. Had iets meer variatie in de chefs choice box verwacht.

Annette
28 February 2021
Lies Bakker
28 February 2021

Supervers en verrukkelijk‼️ Loempia’ ‘tjes mogen wat beter op temperatuur ; )

Lila
27 February 2021

Lekker en super vers

Zuidema
27 February 2021

Heel erg lekker ! En de warme gerechtjes waren ook echt nog warm nadat het bezorgd was. Zeker weer voor herhaling vatbaar !

TB
27 February 2021

Lekker en precies op tijd!

S.
27 February 2021

Heerlijk!

Vin
26 February 2021

Heerlijk vers, vriendelijk personeel!

Chantal
25 February 2021

Was weer smullen

Westerdok
25 February 2021

Wij hebben voor het eerst een poke bowl gehad,het was heerlijk 😍 zekersss voor herhaling vatbaar!

Miranda
24 February 2021

Super lekker wederom en ontzettend vers!! Aanrader voor iedereen.

jan
22 February 2021

Echt lekker en vers. top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mushu
20 February 2021
Rosman
20 February 2021
Sandra
19 February 2021
Patrice
18 February 2021

Heerlijk gegeten en supersnel bezorgd! We hadden maar kort de tijd vr een gezellige spontane borrel (avondklok...) en de gegarandeerde snelle service is dan TOP.

F. Kortman
15 February 2021

Erg lekker gegeten! De bestelling klopte in het begin niet maar is erg netjes opgelost en werd snel na bezorgd! Ondanks de drukte van valentijn. De gerechten die warm moesten zijn waren ook lekker warm!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kenneth Rijken
15 February 2021

Lekker eten en aardige mensen! Wat wil je nog meer?

Justin Paulus
15 February 2021

Zoals altijd was de sushi weer heerlijk! Als gevolg van Valentijnsdag hadden ze het erg druk, hier hadden we zelf al rekening mee gehouden. Sushi werd een half uur “te laat” bezorgd hierdoor. Bezorger was erg vriendelijk en bood hiervoor nog excuses aan.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martine
14 February 2021

Heerlijk!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dion
14 February 2021

Perfecte service, keurig berichten hoe laat het er is en wanneer de bezorger wegrijdt. Boontjes waren nog lekker warm, de sushi heerlijk en vers. Hele goede eerste ervaring.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rudie
14 February 2021

Snelle service en heerlijke sushi.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harry Vrielink
14 February 2021

Zeer goed smaak en service

yuce karakaya
14 February 2021

KWALITEIT... GA ZO DOOR

F.N.
13 February 2021
Naomi
13 February 2021

Optijd bezorgt! de sushi was lekker.

Maud
12 February 2021
Shirley
12 February 2021
Hans
11 February 2021

Mooi op tijd volgens afspraak. Heerlijk Sushi gegeten. Echt een aanrader!

Reaction from Delicious Sushi

Graag gedaaan !

Annettedevogel
11 February 2021

Super gesmaakt

Reaction from Delicious Sushi

Delicious!

Kamila
11 February 2021

DELICIOUS!😋 I can’t say more than that, they surprise me every time🤩 they are really the best in town. Dragon and Crunch rolls are amazing👌👌Thank you!!

Reaction from Delicious Sushi

Thank you !

SilvanA
10 February 2021
Lies Bakker
10 February 2021

Verrukkelijke Sushi’s, kneitervers, knapperig, precies de goeie ‘bite’ en op-en-top gekruid‼️👍🏻👌🏼 = DELICIOUS 😋

Debby
10 February 2021

Super vers en heerlijk!! Aanrader, snelle levering, vriendelijke bezorging