Avaliações de Delicious Sushi Almelo

Avaliações recentes

5.0
Tamar
21 novembro 2022

Blijft de beste sushi van Almelo !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Miranda
20 novembro 2022

Heerlijk gegeten, en mooi op tijd bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

John
12 novembro 2022
Debby
12 novembro 2022

Heerlijke verse sushi en wordt altijd op de aangegeven tijd keurig bezorgd! Zeker een aanrader!

M
12 novembro 2022
M
4 novembro 2022

De Teryaki zalm roll was erg lekker !! (wel erg weinig zalm en best prijzig, die zijn normaal goedkoper waar ik gewend ben) de gyoza kip was heerlijk!! De zalm uit de box was matig (iets te fris van smaak, smaakte erg naar komkommer ipv zalm). De crunch chicken was prima, wel aan de zoete kant (misschien met uitjes lekker). De tonijn uit de box was matig maar had weinig smaak. De gyoza garnaal was wat droog/weinig smaak maar prima. Ik vond vooral de box tegenvallen, weinig smaak en de rijst was matig/ niet vers misschien? De rollen waren wel leuk en netjes geserveerd. De levering was wel aan de late kant en duurde 75 minuten. Wij waren wel tevreden maar ik vond de kwaliteit/prijs verhouding wel erg uit elkaar liggen. Wij gaan de volgende keer liever uiteten voor dezelfde prijs. Er was wel genoeg soja saus meegegeven dat was fijn. Toch bedankt voor eten en ik hoop dat u wat met de tips kan. Fijne avond

Jordy
23 outubro 2022

Super goed!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monique Wind
21 outubro 2022

Was heerlijk en goed gevuld.

paul
19 outubro 2022
Naz
8 outubro 2022

Vriendelijk, snel en lekker vers

Annet
7 outubro 2022

Heerlijke sushi, netjes op tijd bezorgd!

Amy Blom
4 outubro 2022

Op de crunch rol zat geen crunch. Warme hapjes waren nog goed warm en erg lekker. Ik heb wel eens sushi van jullie gehad die lekkerder was.

Bart
27 setembro 2022
Sanne
26 setembro 2022

De bezorging was prima, het eten viel alleen heel erg tegen. Het was vrij droge sushi, er zat zowat geen saus op. De zalm op de creamy salmon was minimaal en ook de vulling van de andere sushi was vrij weinig. Heel jammer, had er meer van verwacht.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Delicious Sushi

bedankt voor je review, we vinden het uiterste vervelend voor je dat het een tegenvaller was. ik moet wel zeggen dat wij onze sushi idd niet bedekken met overtollige saus (mayonaise)omdat wij staan voor verse sushi en puurheid. de invulling van de sushi is -cruch ebi gaat 1 garnaal binnenkant (meer kan niet) -cruch kip gaat 1 kip binnekant -creamy salmon wij hebben de juiste hoeveel gerookte zalm er op gedaan alleen dit was niet voldoende in u beleving. onze excusses voor het tekortkoming van u verwachtingen! met vriendelijke groeten, Team delicioussushi

Mart
26 setembro 2022
Edwin Veneman
22 setembro 2022

Lekker en vers! Aanrader

Veldhuis
20 setembro 2022

Altijd goede service en smaakt heerlijk!!

Petra Slaghekke
16 setembro 2022

Echt super dat er glutenvrij kan worden besteld, en dat dit heel mooi staat aangegeven op de online menukaart. De kwaliteit was erg goed. Er ontbrak iets bij onze bestelling en dat werd gelijk na gebracht. Wij gaan zeker vaker bestellen.

Vanesse
4 setembro 2022
Jan van der Meij
5 agosto 2022

We hebben wederom genoten van de heerlijke sushi en ook de warme snacks waren erg lekker. De chef had een bijzonder lekkere selectie gemaakt sushi gemaakt. We kregen een extra poke bowl bij onze bestelling. Ik weet niet of dat de bedoeling was, maar ook die smaakte de volgende dag als lunch geweldig.

Ahrens
4 agosto 2022
Mb
1 agosto 2022
Jürgen Brokelman
31 julho 2022

De sushi was erg spicy waardoor de echte smaak vd sushi niet goed tot z’n recht kwam.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anna
30 julho 2022

Lekker zoals altijd!!

Lester Morsink
27 julho 2022

Matige kwaliteit, hoge prijzen Slome bezorgen, geef je voordeel van de twijfel en neem aan dat het door de drukte komt

Anidreve
23 julho 2022

Heerlijke sushi

O
18 julho 2022

Heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Edward
1 julho 2022

Heerlijk gegeten. En als het een keer mis gaat met de bestelling dan wordt het door het team van Delicious Sushi heel snel hersteld. Top!

Reacção a Delicious Sushi

Graag gedaan !🙏🙏

Inge
29 junho 2022

Heerlijke sushi

Martine
27 junho 2022
Caren
23 junho 2022

Heerlijk, super vers en precies op tijd!

Hammink
13 junho 2022

Niet zo heel smakelijk.......vorig jaar beter. Ook wel kleine stukjes erbij. Was wel vers.

Vero
5 junho 2022
Omut
30 maio 2022
Hilly Ebeltjes
29 maio 2022

Het was weer héérlijke sushi

SD
28 maio 2022

Zeer Delicious sushi ! Prachtig geserveerd en smaakte weer heerlijk! Dankjewel !

Ramona
28 maio 2022

Goede kwaliteit er mag alleen iets meer met de smaak gespeeld worden door bijvoorbeeld balsamico etc

Poelman
22 maio 2022

Toppie

Karen
5 maio 2022

Ik vond de sushi met gefrituurde garnaal heerlijk maar voor de kinderen mocht er iets minder cayennepeper of pittigheid op.

Cathy
4 maio 2022
Van Dijk
1 maio 2022

Ik vind als ik betaal voor unagi paling en de paling moet zoeken wel erg jammer.

TB
1 maio 2022

Perfect, exact op het afgesproken tijdstip voor de deur. Sushi zoals gewend zeer goed. Voldoende gember, wasabi en soja!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hendrik
28 abril 2022

Top kwaliteit geleverd weer. Vriendelijk ontvangen tijdens het afhalen. Zeker een 10 waard!

Acelya
27 abril 2022
Yvonne
25 abril 2022

Crunch box besteld. Heerlijk gegeten!

Eva
25 abril 2022

Eigenlijk viel het nooit tegen tot vandaag. De avocado was bruin en de rijst was erg droog Waardoor de sushi uit elkaar viel en waren vega en niet vega in dezelfde box gepropt. Niet prettig voor de vegetariërs Jammer dit want het was echt altijd goed. Blijkbaar zorgt drukte voor afraffelen 😟

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeffrey De vries
18 abril 2022

Wederom geweldig genoten van heerlijke sushi kwaliteit voor een redelijke prijs.

Ellie
7 abril 2022

Lekker!

Bert Hanekamp
7 abril 2022
Tom
4 abril 2022

Geen wasabi en gember en minimale hoeveelheid soja. Sushi zelf was wederom goed

Anita
3 abril 2022

Echt lekker

Jannes
27 março 2022

Top kwaliteit!

Anita
25 março 2022

Aangenaam verast

Wok
18 março 2022

Lekkerste wokkie ! Goeie Dessert’s

Annet
18 março 2022

Top zoals altijd! 😍

Ajia
14 março 2022

Heel snel, lekker en ziet mooi eruit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

arman
14 março 2022

top zoals altijd heerlijke wok met garnalen gehad echt favoriet.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Malisha
14 março 2022

Heerlijk sushi, en het ziet er prachtig uit. Een feestje voor het oog. Ook heb ik nog niet eerder zulke lekkere gefrituurde garnalen gegeten :) Veel keuze, zelfs paling. We gaan dit zeker herhalen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Veldhuis
12 março 2022

De sushi smaakt altijd lekker!!!

Annette De vogel
12 março 2022
Anita de Vries
7 março 2022

Zeer tevreden, was erg lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Petra
3 março 2022

Super lekker !

arman
3 março 2022

Altijd heerlijke wok met garnalen, top. Blijf altijd deze eten

Monique
20 fevereiro 2022

De bezorger was stipt op tijd met de bestelling. Het was heerlijk, heb gesmuld 😁

Anne
18 fevereiro 2022

Heerlijke en goedgevulde poké bowl!

Linda
17 fevereiro 2022

Heerlijke verse sushi en goed op smaak. Erg leuk dat jullie nu een kids box hebben met een leuke verassing. Ik had een heel blij kind. Vriendelijke bezorger en keurig op de afgesproken tijd.

S
3 fevereiro 2022

Lekker en snel

Anoniem
3 fevereiro 2022

Lekkere sushi, alleen gaat mijn voorkeur uit na traditioneel Japanse sushi die helaas niet te vinden is in Nederland

Floris
28 janeiro 2022

Zoals altijd vers, lekker en snel bezorgd!

Horst
28 janeiro 2022

Vaker hier besteld. Normaal altijd erg lekker. Nu vooral veel avocado, rettich en ei. De sushi met vis waren er erg weinig en de stukjes vis er in erg klein. Voor iets meer dan €90 eten gekocht. Dan wil ik royaal vis en garnaal etc. Dit viel echt erg tegen.

Cristel
28 janeiro 2022

Sushi was erg lekker en snel bezorgd. Complimenten.

Peter
24 janeiro 2022

Uitmuntende kwaliteit en op tijd klaar voor afhaal! Zal hier zeker vaker bestellen

B.
22 janeiro 2022

Super kwaliteit. Nog nooit tegengevallen.

N. Bouhekan
21 janeiro 2022
Good
20 janeiro 2022

Fresh Sushi!

Frans
16 janeiro 2022

Lekker verse sushi! Bezorging op tijd👍🏼

Best Sushi
16 janeiro 2022

Ongelooflijk lekker & vers !! Snelle bezorging 🛵

Koster
9 janeiro 2022
Marrel
8 janeiro 2022
HW
7 janeiro 2022

Perfect. Geen enkel min puntje.

Pieter
6 janeiro 2022

Supper vers en heerlijk ga zo door 👍🏻

Tim
5 janeiro 2022

Kwaliteit! En heerlijke Sushi. Hier gaan we vaker bestellen!

C.Scholten
5 janeiro 2022

Super lekkere sushi. Aardige bezorger. Het is elke keer weer heerlijk en de schaal met 64 sushi is elke keer weer anders waardoor het altijd een verassing is wat je krijgt. Ik blijf hier zeker bestellen. Top kwaliteit en heerlijk vers!

JM
3 janeiro 2022

Op tijd en zeer lekker echt vers! Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mike
2 janeiro 2021

Fantastisch!! Vlotte bezorging ook ,zeker een aanrader

Faessen Hans
31 dezembro 2021

Was weer lekker. Alleen Bestelljng op donderdag geplaatst voor vrijdag. Toen stond nog als vrijdagactie op de site de gratis sushirol bij bestelling vanaf 25€ vermeld. Echter niet gekregen op vrijdag.

Carol Ghazarian
30 dezembro 2021

Lekkerste Sushi van Almelo!!

gideon groos
26 dezembro 2021

Heerlijk op 2de kerstdag genieten van verse sushi! Kids blij.....wij blij! Goed gedaan ondanks de drukte met deze dagen.

Groothuis
25 dezembro 2021
Gijs
25 dezembro 2021
Ineke van Loon
20 dezembro 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeffrey De vries
20 dezembro 2021

Heerlijk gegeten niets op aan te merken

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Brinkman
19 dezembro 2021

Smaakte goed, ziet er netjes uit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nicole
18 dezembro 2021

Was weer lekker! Kan het niet vaak bestellen dus een echte traktatie

Mushu
17 dezembro 2021

super lekker! en altijd leuk die vrijdagactie, een extra rol TOP Sushi

R. van der Laan
15 dezembro 2021

Heerlijke Sushi, heel vers en smakelijk.

Lia
5 dezembro 2021

Iedereen was happy

JenS van den Bosch
4 dezembro 2021

Alles volgens bestelling, keurig op tijd geleverd en (het belangrijkst) heerlijk!

Carin
3 dezembro 2021

Heerlijke sushi, perfecte bezorging (op de minuut af).

Overbeek
28 novembro 2021
Maartje
28 novembro 2021
E.T.Brinkman
26 novembro 2021

Zag er netjes uit, smaakte ook prima. Gelukkig geen overdreven extra mayonaise of andere sauzen. Tot nu toe voor mij de beste sushi van Almelo.

Kaan Kirtil
26 novembro 2021

Ik had veel zin in tonijn. Gisteren een tonijn box besteld en het smaakte heerlijk! Sushi zoals het hoort

Simone Freriksen
26 novembro 2021

Stond klaar toen ik het kwam ophalen en smaakte heerlijk.

Bert Stopel
21 novembro 2021
Peeze
21 novembro 2021
Nicole
21 novembro 2021
MN
14 novembro 2021
Anoniemie
10 novembro 2021

Beste Sushi van Almelo!

Peter
6 novembro 2021

Redelijke sushi. Ik ken beter. Bezorging was erg prima

Jet
5 novembro 2021

Was weer lekker

Jeffrey De vries
1 novembro 2021

Heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

GB
1 novembro 2021

Zoals gewoonlijk heerlijk. Voir mij mogen de garnalen iets langer gebakken worden, maar dat is persoonlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

William vd Veen
31 outubro 2021

Goed eten, nette bezorging

Bernardus Frederick
28 outubro 2021

Super lekker eten weer, snelle bezorging! Het kan allemaal niet beter. Zeer tevreden vanaf dag 1, ga zo door!

N. Pot
27 outubro 2021

Delicious Wok besteld en heerlijk gegeten. Snelle bezorging en goede kwaliteit, ga zo door!

Susan
24 outubro 2021

Heerlijke sushi

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniempje
23 outubro 2021
L
21 outubro 2021

For me is the best sushi in town! 👌😋

Veldhuis
20 outubro 2021

En wederom smaakte het weer heerlijk!

Mushu
20 outubro 2021
Erik
18 outubro 2021

Heerlijke sushi, prima kwaliteit. Uiteindelijk toch zelf opgehaald omdat dat wat sneller was, dus bezorgen kan ik eigenlijk niet beoordelen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bastianne Neeleman
17 outubro 2021

Het was weer fantastisch

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Familie Kuipers
17 outubro 2021

Echt geweldig lekkere sushi!!!

Monique
17 outubro 2021

Veel dingen vielen uit elkaar smaakte oke. Zeewier om sushi vond ik taai

Maartje
9 outubro 2021
Lies Bakker
9 outubro 2021

Met elke uitbreiding van de menukaart wordt er er weer een stukje kwaliteit toegevoegd‼️

Henk
7 outubro 2021

Sushi van topkwaliteit, stond klaar op afgesproken tijdstip! Vriendelijk personeel en zoals altijd genieten!

Sjors
3 outubro 2021

Lekker hoor!

Aksit
3 outubro 2021

Snel bezorgd en de boontjes waren nog super warm. De sushi was heerlijk, as always! Bedankt maar weer voor deze heerlijke maaltijd!

Bastianne
3 outubro 2021

Erg lekkere sushi. Vriendelijke eigenaar.

Linda
2 outubro 2021

Lekkere verse sushi. Op de gevraagde tijd geleverd. Nette bezorger.

Kesler
1 outubro 2021

Uitstekend! Heerlijk.

Nina en irka
26 setembro 2021
Annette de vogel
26 setembro 2021
Jürgen
25 setembro 2021

Jammer dat jullie warme en koude sushi bij elkaar in 1 bakje doen.

Reacção a Delicious Sushi

wij vinden het wel vreemd dat u over een warme roll heeft wat u niet heeft besteld!

Bernard
22 setembro 2021

Lekkerste wokkie!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan
16 setembro 2021

Top!!!

Annette de Vogel
16 setembro 2021

Heerlijk

Peter
5 setembro 2021

Heerlijke sushi! Echt een aanrader... Zit er erg verzorgd uit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roos
4 setembro 2021
Henki
4 setembro 2021
M
29 agosto 2021
Wouter
28 agosto 2021

Ontzettend lekkere wok gehad, met lekker verse groenten!!! Vriendelijke personeel

Lies Bakker
23 agosto 2021

Delicious, top-kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Manuela
20 agosto 2021

Exact op verwachte levertijd geleverd. Heerlijke sushi. Goed verpakt. Ruim voldoende stokjes, saus, wasabi en gember. Leuk dat er een extra bij zat voor mijn verjaardag!

Rumeijsa
19 agosto 2021
Bert Hanekamp
19 agosto 2021
Joyce
18 agosto 2021

De smaak was een beetje saai hetzelfde mocht iets meer smaak in zitten verder was het super.

Martine
11 agosto 2021

Heerlijk en netjes op tijd.

Jessica
7 agosto 2021

Sushi was goed, bezorging ook heel goed en op tijd zoals afgesproken. Goede prijs/kwaliteit. Wij gaan zéker vaker bestellen!

Bianca Belksma
7 agosto 2021

Voor de tweede keer besteld,super lekker. Alleen de zalm met roomkaas was heel los gedraaid, kon het niet heel houden maar de smaak was er niet minder om.

Anoniem
6 agosto 2021

De bezorging was wat aan de late kant, maar dat viel in het niet bij de kwaliteit van het eten! Wel 1 puntje van aandacht: onze gyoza's zaten in 1 zakje. We hadden 3x kip en 3x garnaal besteld. De verschillen tussen deze 2 is moeilijk te zien. Nu maakt het ons niet zo heel veel uit of de kip de garnaal raakt, maar iemand met een allergie kan er meer moeite mee hebben. Het kan geen kwaad om in dit geval te investeren in een extra zakje. Ondanks dit, ontzettend heerlijk gegeten!

Dion
6 agosto 2021

Het eten smaakte goed! Bij de bestelling aangegeven dat het eten er om 18:00 uur moest zijn en de bezorger was er precies om 18:00 uur.

Paridon van der Veen
6 agosto 2021

Heerlijk gegeten weer! Vers en mooi gevarieerd, top bezorging!

Tb
5 agosto 2021

Te vroeg! :) Smaakte wederom goed!

Jeff
1 agosto 2021

Altijd vers & lekkere sushi! Goed optijd bezorgd, aanrader!

Karin Zandbergen
30 julho 2021

Perfecte bezorging en HEERLIJK gegeten. ZEKER voor herhaling vatbaar !!!!

Rumeysa
27 julho 2021
Robert
26 julho 2021

Was heerlijk bedankt!

Bert
23 julho 2021

We hadden een kadobon gekregen om te besteden bij delicioussushi. Online besteld en afgehaald. Bij aankomst bleek het een super nette en schone zaak te zijn waar de sushi ter plekke bereid werd. Het overtrof ruimschoots onze verwachtingen!!! Superlekker en vers! Ik kan dan ook deze zaak bij iedereen aanbevelen. En we komen zeker terug!

Reacção a Delicious Sushi

Bedankt Team delicioussushi👍🏼🙂

GrEeT
22 julho 2021

Lekker, alleen de zalm schaal vonden we de zalm in zeewier de zalm erg karig erin en smaakloos.

E.T Brinkman
19 julho 2021

Hier voor de eerste keer iets besteld, en is goed bevallen, ik kom vast wel vaker.

van Straaten
18 julho 2021

Lekkere sushi gehad, lekker gevarieerd. Bezorgd binnen het uur. Enige min punt is dat de sushi niet echt koud was.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Emiel
12 julho 2021

Top kwaliteit!

GrEeT
10 julho 2021

Vers, heerlijk en snel bezorgd, voor herhaling vatbaar

Melissa
9 julho 2021

Crunch box blijft mijn favoriete 😋👌

NN
7 julho 2021

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en lekker. Voor herhaling vatbaar !

Kuilder
5 julho 2021

Heerlijke verse Sushi.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
4 julho 2021

Ik had nog zo aangegeven waar de voordeur is en nog stond de bezorger bij de buren…

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maatman
3 julho 2021

Heerlijke producten voor een goede prijs! Bestellen hier zeker vaker

Romy
2 julho 2021

Sowieso best in town 👌👌

Kim
27 junho 2021

Bezorging was een half uur eerder dus prima. Echter had ik het liever later gehad en de sushi koud en eetbaar.. helaas nooit weer een bestelling hier en voor €30 euro weggegooid

N. Fraay - Krol
27 junho 2021

Weer heerlijke sushi gegeten. Vers, en de dingen die warm moest zijn waren warm. Bezorging was stipt op het afgesproken tijd. Vriendelijk bezorger. Bedankt

Lieke
26 junho 2021

Delicious Sushi (chef choice) heeft goed gesmaakt! Top 👌🏼

Linda
25 junho 2021
Martine
25 junho 2021

Bestel hier met enige regelmaat. Altijd prima sushi, goede service en snelle bezorging. Heel fijn dat de app vernieuwd is, veel overzichtelijker

Tom
21 junho 2021

Wasabi en gember vergeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Greetje Vrielink
21 junho 2021
Edward
21 junho 2021

Heerlijk als altijd. En snel, zoals altijd. Wij blijven terugkomen als klant.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eva
21 junho 2021

Echt fantastisch. Elke keer weer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Veldhuis
20 junho 2021

Altijd super lekker!! Echt genieten!!

S.
19 junho 2021
Mariska
18 junho 2021

De kids en wij hebben genoten het was heerlijk

T. P. Uitslag-van Lingen
18 junho 2021

Ben altijd tevreden geweest met jullie maaltijden/sushi/tempura. Keep up the good work.

CG
13 junho 2021

Heerlijke sushi en mooi optijd bezorgd. Netjes verpakt, warme dingen in folie waardoor het ook echt lekker warm was. Vriendelijke bezorger. Ga hier zeker vaker bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Greta
13 junho 2021
Lies Bakker
12 junho 2021

Wat was het weer verrukkelijk! De vernieuwde website ziet er prachtig uit en voor het eerst een toetje genoten dat heerlijk was: complimenten en dank-jullie-wel!!!

Maickel
9 junho 2021

Het was weer top !

Henmoni
6 junho 2021
MMN
5 junho 2021

Altijd een top service, maar nog belangrijker; heerlijk en vers eten! Kwaliteit.... Echt een aanrader dus!

zara
4 junho 2021

Buitengewoon smakelijk en perfect, een absolute aanrader

Lp
4 junho 2021

De zaak zag er schoon en netjes uit. Eten was lekker. De volgende keer zal de kok de opmerkingen bij een bestelling denk ik wel lezen. Deze keer had hij die niet gezien.

Marco
4 junho 2021
Mushu
3 junho 2021

lekkerrrrrr!!!

Petra Tukker
3 junho 2021

Onlangs hebben wij een Wok maaltijd besteld voor 3 personen. Heerlijk!! Goede, verse groenten en de bezorging was op de gewenste tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

N Pot
29 maio 2021

Wat een heerlijke sushi! Echt genoten. Bezorging super en op de afgesproken tijd.

Lien
28 maio 2021

Erg lekker weer ! En nog warm toen het bij ons op tafel stond,iets wat wij ook belangrijk vinden.

Eva
27 maio 2021

Echt super!

Maaike
24 maio 2021

Lekker lekker!! Alles was super vers en de warme gerechten goed heet! Bezorger was op tijd! Tot de volgende keer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Siham
23 maio 2021

Heerlijke sushi!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Elske
23 maio 2021
Sushi lover
23 maio 2021

Was weer heerlijk.

Moelard
22 maio 2021

Heel goed! Lekker, goed verzorgd. Keuze van de chef!

ND Niehof
21 maio 2021

Lange tijd geleden dat ik zo lekkere sushi heb gegeten, het was heerlijk. Aanrader... ik ga beslist nog een keer bestellen.

Brim
21 maio 2021

Heel lekker, volgende keer weer hier naar toe.

Young
20 maio 2021

Top zoals altijd

Linda Kranenborg
15 maio 2021
Sabine
14 maio 2021

Heerlijk, vers, snel geleverd, vriendelijke bezorging.

Marco
14 maio 2021
Richard Jeunink
14 maio 2021

We hebben beide een wokbox besteld en het was heerlijk. Gaan we vaker doen

Diana
13 maio 2021
Sandrina
9 maio 2021

Het was top! Bedankt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Borgerink
8 maio 2021

De gebakken bami was heel lekker, gaan we zeker vaker bestellen. De sushi helaas niet. De rijst smaakte niet goed, krabrol erg zout en de garnaal scherp. Daarnaast was de pulled chicken erg droog. Viel zwaar tegen

Miriam Timmerman
8 maio 2021

Weer erg lekker

Monique Wind
7 maio 2021

Het was weer heerlijk en goed gevuld. Alleen zat er geen sojasaus bij dat was dan weer jammer.

Samantha
6 maio 2021

Goed op de aangevraagde tijd en smaakte heel goed. De onpersoonlijkheid zal door de corona komen maar verder een echte aanrader

Walter
2 maio 2021

Erg lekkere Sushi. Op de afgesproken tijd klaar. Gaan we nog een keer doen!

Martine
2 maio 2021
Lies Bakker
1 maio 2021

Vorige keer kreeg ik een kortingscode: SPBQP73R op 16 april vanwege volle spaarkaart. Bij betaling zag ik geen optie om de code te gebruiken. De code is gekoppeld aan mijn e-mail, maar zie hem niet automatisch gebruikt. Krijg bij deze bestelling bericht dat ik 3 spaarpunten heb. Hoe zit dat nou? Wat doe ik fout!? Overigens: het was weer verrukkelijk, BEST SUSHI IN TOWN‼️😘

Sander Kuipers
30 abril 2021

Super lekkere sushi en thuisbezorgd op mijn verjaardag 🎈 Dik voor elkaar! Tot snel.

Marcel
29 abril 2021

Heerlijk !!!

Luc
29 abril 2021
Anne
28 abril 2021

Heerlijke poke bowl zalm/ tonijn gehad. Er zat een ruime hoeveelheid aan toppings op. We zijn vrij grote eters en iets meer rijst was voor ons niet verkeerd geweest.

Manon S
27 abril 2021

Heerlijk gegeten!

Loes
27 abril 2021
Maartje
27 abril 2021
Kenneth
27 abril 2021

Heerlijk zoals we gewend zijn! Super vriendelijke mensen, we bestellen hier Hee graag!

Meyer
27 abril 2021

Heerlijke sushi. Echt een aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

anoniem
27 abril 2021

Eten was koud en het was een rommeltje in de plastic zakjes

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tanja
27 abril 2021

Heerlijk en vers niks op aan te merken👍🏼👍🏼👍🏼 Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ing
27 abril 2021

Niet lekker, smaalloos zowel sushi als noedels en bami.

Rob
26 abril 2021
Marco
26 abril 2021
Tjeu
21 abril 2021
Hans Siegersma
18 abril 2021

Heerlijke sushi, je kan proeven dat het a la minute klaar wordt gemaakt en geen koelkast sushi is die de hele dag in een vitrine zit. Wij hadden ook een wokbox met zwarte peper saus en deze was ook verrukkelijk. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Lies Bakker
17 abril 2021

Mimi vond jullie Sushi van gisteren vandaag nog steeds verrukkelijk‼️😘👍🏻🤩

Joost
17 abril 2021

Heerlijke sushi en nette levering. Krokante kip is onverwachts mijn favoriet geworden!

Ron en Angela
17 abril 2021

Heerlijk!!!

Claudia
17 abril 2021

Beste sushi in Almelo!

Rtenh
16 abril 2021

De sushi was erg lekker. Vooral de cruncy rol met avocado en garnaal was onze favoriet. Zeker voor herhaling vatbaar. Vriendelijk personeel

John Bout
14 abril 2021

Goed verzorgd en lekker gegeten

Emiel
12 abril 2021

Top smaakvolle sushi en geweldige presentatie! Ze maken de warme snacks pas warm wanneer je in de zaak bent om af te halen. Dat is echt een top service! 😍 hier ga ik vaker bestellen!

Bob
12 abril 2021
Stel
11 abril 2021

Heerlijk! Super vers ....en heel smakelijk. En keurig en netjes bezorgd . Top bedrijf

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

George
11 abril 2021

Heerlijke sushi!! Lekker vers en mooi ingepakt! Wok is ook echt een aanrader!! Top en vers eten !

Lien
11 abril 2021

Heerlijke sushi. Jammer dat het op was.

Gert
11 abril 2021

Kwaliteit, prijs en tijd . Alles klopte👍

Nienke Turenhout
11 abril 2021

Was heerlijk!

MMM
8 abril 2021

Zoals altijd; super lekker, kwaliteit en vers! Snelle bezorging en uitstekende service! Keep going! :)

Marijke
7 abril 2021

Super lekkere sushi en prima service. We komen zeker terug!

Kenneth
4 abril 2021

De koks weten gewoon wat ik lekker vind! Als ik dan een chef choice bestel, doen ze hun uiterste best om daarop in te spelen!! Geweldig team, geweldige sushi!!

Edwin Veneman
3 abril 2021

Het was weer heerlijk! Echt top! Dank je wel

Floris
3 abril 2021

Hardstikke lekker. Kwaliteit is top. Daardoor ook iets duurder maar dat is het absoluut waard. Verfijnde sushi.

A B
3 abril 2021

Super lekker zoals altijd!!

Marloes
2 abril 2021

Goede en lekkere sushi

Lies Bakker
28 março 2021

Alweer verrukkelijk gegeten: kraakvers en superieur van smaak!!! Heel hartelijk bedankt, Under ‼️👍🏻👌🏼

Karin
27 março 2021

Heerlijke sushi, goede prijs en op tijd geleverd, top!

Levy
26 março 2021

Super snelle bezorging en heerlijke sushi 🍣

Tb
26 março 2021

Heerlijk. De soja en gember was gezien de hoeveelheid sushi vrij weinig.

Annette
25 março 2021

Heerlijk

Kenneth
21 março 2021

Heerlijk als altijd! Bij de keuze van de chef zat één met avocado, wow!!

Marc
20 março 2021

Heerlijke sushi, vers en met veel zorg bereid. De sushi box die we vandaag bestelden smaakte heerlijk. Ik en mijn vrouw zijn bij veel sushi restaurants geweest. Maar nergens is de sushi zo lekker als hier! Personeel is ook heel vriendelijk en erg duur vinden we het ook niet.

Thierry
20 março 2021

Wat een ongelooflijke lekkere wokkie! Voor het eerst besteld hier en we zijn aangenaam verrast! Lekker en snel👍🏼

Lies Bakker
20 março 2021

Snel bezorgd dus goed heet en als altijd supervers en verrukkelijk‼️👍🏻👌🏼👏🤩🙏🏻

Pi
18 março 2021

Niet geheel tevreden. Tonijn en zalm was niet gesneden. Daarbij moest ik extra betalen voor betalen via ideal. Zeker tegenwoordig is dat een standaard, gratis, betaalwijze en coronaproof!

Lies Bakker
14 março 2021

Kwaliteit als gewoonlijk TOP!!! Verrukkelijk lekker heet afgeleverd:SUPER!!!

Am
14 março 2021

Smaakte super goed en zelfs veel eerder geleverd dan de verwachte tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sanne
14 março 2021

Zeer snel bezorgd, heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M egberink
12 março 2021

Het was gewoon goed

Yasariye Kurt
11 março 2021

Top personeel, kwaliteit en service!

Franc en Alisa
11 março 2021
B.A. Sies
11 março 2021

Uitstekende kwaliteit en perfecte bezorging.

Rene
8 março 2021
Chantal
8 março 2021

Wij hebben nu 2 keer besteld bij Delicious en ze hebben lekkere sushi. Ook kun je hier wat aparte sushi bestellen :)

L.
7 março 2021
Wouter
7 março 2021

Smaakte allemaal wel goed alleen inplaats van de beefrol zat er een kiprol in de box.

Soraya
7 março 2021

Het was heerlijk vers en we konden het afhalen op de afgesproken tijd. Zeker een aanrader

Gekopsushi
7 março 2021
Bjorn
7 março 2021

Was weer top 👌 snel geleverd en weer heerlijk genoten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Manon
7 março 2021

Heerlijke sushi. Vriendelijk personeel, op tijd bezorgd. Kortom een echte aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linda Kranenborg
7 março 2021

Top sushi en snel bezorgd ondanks dat het zo druk was. Dankjewel!

Maaike
7 março 2021

Zeer tevreden! Bestelling was op tijd! Het eten was lekker vers en goed van smaak! Zeker een aanrader!!

Bokhove
6 março 2021

Heerlijke wok besteld met garnalen en kip wat een smaaksensatie! Lekker warm bij bezorging! Bedankt

Maartje
5 março 2021

Heerlijke sushi! Vers gemaakt en veel, zeker vaker bestellen hier

Demi
5 março 2021
Judith
4 março 2021

Heerlijk gegeten!!

Leus
3 março 2021

Goede kwaliteit sushi’s bezorging op tijd. Wij waren zeer tevreden. Tot de volgende keer.

<